CHD-FA

CHD-FA

Det unika med Secuvies produkter är att de är baserade på den organiska växtsyran CHD-FA, Carbo Hydrated Derived Fulvic Acid. CHD-FA är en substans som finns naturligt i flera växter, bland annat i kål, nötskal och i kolhydratrika växter. Ämnet är vårdande, energigivande och renande och den potenta växtsyran har varit känt i århundraden i Himalaya, Indien och Kina där den länge har använts. Men det är först på senare tid man har lyckats renframställa den aktiva substansen och fått fram det patenterade ämnet CHD-FA.

Hur fungerar det?

Växtsyran baseras på en mycket liten molekyl som arbetar på cellnivå. CHD-FA hjälper cellerna att öka upptagningsförmågan av viktiga näringsämnen, den har även en förmåga att dra till sig gifter som sedan neutraliseras eller stöts bort från cellerna. Den aktiva molekylen fungerar också som en naturlig “magnet” inne i kroppen som drar till sig slaggprodukter och andra oönskade ämnen och för ut dem ur kroppen. Växtsyran CHD-FA är en stark antioxidant som skyddar kroppen mot fria radikaler.

Den rena växtsyran har också en förmåga att förändra och anpassa sig till sin omgivning, vilket innebär att den kan återställa den kemiska balansen i en cell, revitalisera och ladda den med ny energi. På så sätt är CHD-FA en perfekt bas för en hudvårdsserie som både vänder sig till personer med olika former av hudtillstånd så väl som till personer som vill vårda och underhålla en frisk och stabil hud.

Upptäckten av CHD-Fulvic Acid™ har öppnat dörrarna för ett flertal mycket intressanta användningsområden. Man har till exempel lyckats bryta ut valda delar av CHD-FA ™-molekylen och anpassat den till olika typer av besvär som till exempel torr, oren hud, känslig hud, stressad hud, oelastiks hud, och lindrig solsveda, för applicering på ansikte, kropp och fötter. CHD-Fulvic Acid™ hjälper dessutom huden genom att bevara hudcellernas balans, styrka och vitalitet.