Historien

Historien om Secuvie

Det svenska farmaceutiska företaget Secuvie AB grundades 2007. Secuvie- produkterna utgår från naturens läkande förmågor och vårdande egenskaper. Den aktiva substansen, växtsyran CHD-Fulvic Acid*, är grundstenen i Secuvies produkter. Intensiv forskning har visat att CHD-Fulvic Acid har unika egenskaper som är effektiva mot olika former av hudbesvär.

Med den unika växtsyran CHD-Fulvic Acid som bas har Secuvie utvecklats i nära samarbete med några av världens mest välrenommerade personer inom området för naturliga kosmetiska ingredienser. Fokus ligger på effekt och ingrediensernas vårdande, naturliga och ekologiska ursprung.

Idag erbjuder Secuvie svensktillverkade hudvårdsprodukter. Även forskning kring och tester av produkterna utförs i Sverige. Alla Secuvies produkter är skonsamma mot både människa och natur, de är allergitestade och inte testade på djur. Innehållet i produkterna är av 100% naturligt ursprung och innehåller varken konserveringsmedel, parabener, mineraloljor eller parfym.

Secuvies produkter säljs i den svenska hälsofackhandeln, bland annat hos Life och Hälsokraft samt i webbutiker för kosmetik och egenvård.


* CHD-FA (Carbo Hydrate Derived Fulvic Acid) används under licens från Fulhold Ltd.