Om Secuvie

Om Secuvie

Secuvie AB, utvecklar och säljer produkter framställda av endast naturliga ingredienser för hudvård inriktad mot känslig hud, stressad hud, ungdomshud, och åldrande hud. Secuvie utvecklar även medicin tekniska produkter för hudvård. Secuvie producerar alla sina hudvårdsprodukter i Sverige och använder enbart registrerade naturliga ingredienser. Alla produkter innehåller det patenterade ämnet CHD-Fulvic Acid. Det är en naturlig växtsyra med speciella egenskaper som är bra för huden. Den reparerar hudens celler genom att öka upptaget av viktiga näringsämnen och ladda dem med energi. Substansen är 100% naturlig.

Secuvie har följande produktserier

100% Naturlig Hudvård speciellt anpassad för olika hudtillstånd så som "känslig hud, stressad hud, torr hud, pigmentfläckar, torra fläckar, elasticitet, solbränd hud, trötta ögon.

Medicin tekniska produkter; där vi just nu utvecklar produkter för "Eksem, Rosacea, Herpes och Akne".

Vår filosofi

Vår filosofi är att hjälpa och vårda huden med enbart naturliga ämnen som har välgörande och helande egenskaper. Vi producerar alla våra hudvårdsprodukter i Sverige och använder enbart naturliga ingredienser med ett garanterat naturligt ursprung. Allt vi gör är miljövänligt och till 100 procent naturligt.